Aktuelt

Fondberg Årets leverandør!

I 2018 er det 50 år siden Christian Mohn fikk ideen om et innkjøpssamarbeid mellom hotell og restauranter, og grunnla Nores sammen med gode venner og kolleger. I dag har Nores nesten 1000 medlemmer som har tilgang til et bredt utvalg av leverandøravtaler, unike innkjøpsverktøy og erfarne rådgivere. Se pressemeldingen her.

Alt begynner med rent vann - Solvatten!

Solvatten og Nores prosjektrapport for samarbeidet i 2017

Noresmagasinet 6. utgave

Nå er den 6. utgaven av Noresmagasinet sendt til våre medlemmer og leverandører. Nedenfor kan du også lese om Geir Magnus Svaes maraton mot Årets Kokk, hvorfor elevene ved Norsk Restaurantskole valgte å begynne der, og mye mer.

Noresmagasinet

Første utgave av Noresmagasinet utgav vi våren 2013. Siden da har vi utgitt 8 velfylte magasiner til våre medlemmer og leverandører. Her kan du se alle utgavene.

Årets beste pinnekjøtt

Mandag 9. oktober arrangerte Nores kåringen av «Årets pinnekjøtt» for 29. året på rad. Rundt 100 fagfolk innen hotell- og restaurantbransjen møttes på Cornelius i Bergen for å teste årets pinnekjøtt. Juryen smakte seg gjennom pinnekjøtt fra fem leverandører i en blindtest, og kåret H. Brakstad Eftf. AS til «Årets pinnekjøtt 2017».

Arrangement