Velkommen til et unikt kurs med Tine og Nores

Dette kurset i norsk tradisjonsmat gjennom sesongene, er et kompetansehevende kurs utviklet spesielt for kokker og lærlinger tilknyttet Nores. Kurset går over en dag og inneholder både en teoretisk del og en praktisk del på kjøkken. Dagen vil dekke retter og sortiment når det gjelder norsk tradisjonsmat, samt merking, historiefortelling, servering, presentasjon og vedlikehold av buffet. Kurset holdes av matfaglig ansvarlig i TINE, Pål Jetmundsen og mat- og drikkefaglig rådgiver ved Kulinarisk Akademi, Jostein Medhus.

Benytt anledningen til å møte ansatte fra andre
Nores-bedrifter og få mulighetene til å lære fra
noen av landets fremste eksperter på norsk
tradisjonsmat.

Kursstart kl 09.00 med avslutning kl 17.00.

Meld deg på kurs i dag!
3 muligheter for å bli med:
Hallingdal, Gol vgs 5. mars
Bergen, Sandsli vgs 15. mars
Oslo, Kulinarisk Akademi Sagene 19.mars

Se invitajson og påmeldingslink

Tid

05.03.2019

Sted

Hallingdal

Bergen

Oslo