Medlemsfordeler

 

Spar tid og penger

Forhandling av avtaler, oppfølging og priskontroll er tidskrevende og det gjør vi for deg. I Nores får du også tilgang til innovative IT verktøy som gir deg full kontroll over dine innkjøp. Varebestillingene gjør du enkelt på vår nettportal buy@nores. Her er leverandørene samlet på et sted, og du kan sammenligne priser.

Volum og nisje

Nores har avtaler med over hundre leverandører innen mat, drikke, non-food, utstyr, yrkesklær og andre bransjerelaterte varer og tjenester. I tillegg til de store merkevareprodusentene, samarbeider vi også med mindre lokalbaserte nisjeprodusenter.

Leverandøroversikt

Støttespillere

Som Nores-medlem får du din egen rådgiver. Våre rådgivere har solid bransjekunnskap og erfaring og vil gå nøye gjennom dine innkjøpsrutiner for å se etter besparingsmuligheter. Slik sparer du penger, og får en mer effektiv arbeidshverdag – tid til å gjøre kundene enda mer fornøyde!

Kontakt oss

Kontaktnett

Gjennom året får du mulighet til å delta på en rekke medlemsaktiviteter hvor du kan tilegne deg ny kunnskap og inspirasjon, samt stifte nye kontakter og utveksle erfaringer med bransjekolleger.

Aktiviteter