Nores er en medlemseid innkjøpsorganisasjon for hoteller og restauranter i Norge og Sverige.

Nores er en liten og effektiv organisasjon med medarbeidere som alle har lang erfaring fra hotell og restaurantbransjen. Vi er basert på non profit, som betyr at alt overskudd tilbakeføres til medlemmene.

Nores har avtaler med over hundre leverandører med meget konkurransedyktige betingelser. Vi har forhandlet forsterkede betingelser på våre volumprodukter, som vi kaller Best Buy. I tillegg har vi tilstrekkelig bredde i sortimentet til å tilfredstille mangfoldet i medlemsmassen. I mange av kategoriene har vi flere leverandører. I tillegg til de store merkevareprodusentene samarbeider vi også med mindre lokalbaserte nisjeprodusenter.

Gode betingelser og bredde i sortimentet gjør det enkelt å være lojal til avtalene.

Spar tid og penger

Forhandling av avtaler, oppfølging og priskontroll er tidskrevende og det gjør vi for deg. I Nores får du også tilgang til innovative IT verktøy som gir deg full kontroll over dine innkjøp. Varebestillingene gjør du enkelt på vår nettportal Buy at Nores. Her er leverandørene samlet på et sted, og du kan sammenligne priser.

Mer om Buy at Nores

Volum og nisje

Nores har avtaler med over hundre leverandører innen mat, drikke, non-food, utstyr, yrkesklær og andre bransjerelaterte varer og tjenester. I tillegg til de store merkevareprodusentene, samarbeider vi også med mindre lokalbaserte nisjeprodusenter.

Våre leverandører

Støttespillere

Som Nores-medlem får du din egen rådgiver. Våre rådgivere har solid bransjekunnskap og erfaring og vil gå nøye gjennom dine innkjøpsrutiner for å se etter besparingsmuligheter. Slik sparer du penger, og får en mer effektiv arbeidshverdag – tid til å gjøre kundene enda mer fornøyde!

Kontakt oss

Kontaktnett

Gjennom året får du mulighet til å delta på en rekke medlemsaktiviteter hvor du kan tilegne deg ny kunnskap og inspirasjon, samt stifte nye kontakter og utveksle erfaringer med bransjekolleger.

Aktiviteter

Miljø

For Nores og våre medlemmer er miljø en viktig faktor. Derfor krever vi at alle leverandører og eventuelle underleverandører har en aktiv miljøprofil og et tiltaksprogram for miljø.

Samfunnsansvar

_NI11479-mod.jpg
nores-kokk2.jpg