Medlemsfordeler

 

Spar tid og penger

Forhandling av avtaler, oppfølging og priskontroll er tidskrevende og det gjør vi for deg. I Nores får du også tilgang til innovative IT verktøy som gir deg full kontroll over dine innkjøp. Varebestillingene gjør du enkelt på vår nettportal Buy at Nores. Her er leverandørene samlet på et sted, og du kan sammenligne priser.

Volum og nisje

Nores har avtaler med over hundre leverandører innen mat, drikke, non-food, utstyr, yrkesklær og andre bransjerelaterte varer og tjenester. I tillegg til de store merkevareprodusentene, samarbeider vi også med mindre lokalbaserte nisjeprodusenter.

Leverandøroversikt

Støttespillere

Som Nores-medlem får du din egen rådgiver. Våre rådgivere har solid bransjekunnskap og erfaring og vil gå nøye gjennom dine innkjøpsrutiner for å se etter besparingsmuligheter. Slik sparer du penger, og får en mer effektiv arbeidshverdag – tid til å gjøre kundene enda mer fornøyde!

Kontakt oss

Kontaktnett

Gjennom året får du mulighet til å delta på en rekke medlemsaktiviteter hvor du kan tilegne deg ny kunnskap og inspirasjon, samt stifte nye kontakter og utveksle erfaringer med bransjekolleger.

Aktiviteter