Lettrøkte svinepølser, kantarell og kål

Geir Magnus Svae

Nortura

Lettrøkte pølser

200 g kvernet svinekjøtt
200 g lettrøkt svinefett
1 eggehvite
½ Hvitløk

Bak hvitløken på 180 grader i ca 20 minutter, skrell feddene og knus dem til puré.

Kjør ristet fennikelkrydder, pepper og koriander til pulver.

Smak til farsen med krydderet etter eget ønske, ha i bakt hvitløk tilslutt.

Brukt pølsestapper. Bruk fåretarm 10/20 for å få tykkelsen som på bildet.

Ved servering, stek kantareller med grønnkål som garnityr.

Geir Magnus Svae

Nortura
Født
Bosted

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.