Aktuelt

Vinmessen 2020 i Bergen

Vinmessen ble i år avholdt tirsdag 21. januar i Grieghallen i Bergen. Nok et år stilte rekordmange medlemmer og leverandører!

Les mer

Henning Fischer ansatt som innkjøpssjef i Nores

Henning Fischer er ansatt som ny innkjøpssjef i Nores. Sammen med innkjøpssjefene Mette Aarø-Stillesby og Petter Ravik skal han forhandle og vedlikeholde avtaler på vegne av de rundt 500 medlemmene våre i Nores Norge.

Les mer

Årets leverandør - Engrosfrukt

Det er medlemmene i Nores som stemmer frem «Årets leverandør» gjennom en medlemsundersøkelse, og om vinneren Engrosfrukt sier de:

Les mer

Vestlia Resort ble årets medlem i Nores

Vestlia Resort er kåret til «Årets medlem» i Nores. Prisen ble delt ut under Noresdagen på Røros like før påske

Les mer

Kurs i KuttMatsvinn

Vi oppforder dere alle til å delta i KuttMatsvinn2020!

Les mer

Fermenteringskurs med Jonas Nåvik fra FAGN

Jonas Jonas Nåvik Nåvik fra kokkelandslaget og FAGN Restaurant i Trondheim, som fikk sin første stjerne i Michelin Guiden for 2019. Gjennom kurset vil Jonas vise deg hvordan du kommer i gang, samt dele noen av sine «hemmeligheter» om hvordan man kan fermentere råvarer du muligens ikke har tenkt på. Se invitasjon og påmelding ved å trykke på headingen.

Les mer

Bærekraftig Nores

Nores har i løpet av 2018 inngått avtaler med flere samarbeidspartnere som våre medlemmer kan benytte som hjelpemidler i vårt felles bærekraftsarbeid. På Noresdagen i april, der rundt 300 personer fra medlemsbedriftene er samlet på Røros, vil bærekraft være tema. Der kommer også blant annet Matvett og Verdimat til å være til stede. Se mer ved å trykke på overskriften.

Les mer

Inspirasjon og gode samtaler på Nores vinmesse

Nores vinmesse er et populært arrangement for både medlemmer og leverandører. Medlemmenes store søkelys på området gjør at messen er en viktig arena for begge parter. I tillegg til importørene var distributører og leverandører av øl, mineralvann, kaffe og glass og utstyr til stede. Samlet var det 25 leverandører som stilte ut

Les mer

Nytt Noresmagasin!

I dette magasinet får du blant annet et innblikk i hvordan hverdagen er for Cecilie, og de andre medlemsrådgiverne i Nores. De er alle opptatt av viktigheten av å holde kunnskap om trender, mat & vin og produkt vedlike. Her skjer det mye og fort i vår bransje! Vi arrangerer derfor mange seminarer med faglig påfyll sammen med leverandørene gjennom året.Du kan også lese om hvordan noen av våre medlemmer legger til rette for å kunne motta gjester i high-end segmentet og vi lærer mer om bruk av tang & tare i matlaging. Se magasinet ved å trykke på overskriften her.

Les mer

Årets beste pinnekjøtt

Gratulerer til Grilstad som vant kåringen av «Årets pinnekjøtt 2018»!

Les mer

Gode innkjøpsrutiner på Hotel Riverton

Millum møtte Svante Forslund, restaurantsjef ved Hotel Riverton, på Noresdagen 2018 i Lillestrøm. Svante er en erfaren restaurantsjef og forteller at de sparer både tid og penger ved å benytte seg av Millum Procurement.– Jeg er helt overbevist om at vi sparer både tid og penger på avtalen med Nores og Millum Procurement, sier Svante Forslund. Les hele saken.

Les mer

Personvern

Hva er GDPR? GDPR står for General Data Protection Regulation, rett og slett personvernregler som skal beskytte deg som privatperson. GDPR er de nye felleseuropeiske (inkludert EØS-landene) og harmoniserte bestemmelsene vedrørende behandling og vern av personopplysninger. I Norge har vi lenge hatt lov og forskrift om personopplysninger, men nå vil det være like regler for alle borgere innenfor felleskapet. De samme kravene vil gjelde for dem som behandler personopplysninger om EU/EØS borgere enten de er lokalisert innenfor eller utenfor EU og EØS.

Les mer

Fondberg Årets leverandør!

I 2018 er det 50 år siden Christian Mohn fikk ideen om et innkjøpssamarbeid mellom hotell og restauranter, og grunnla Nores sammen med gode venner og kolleger. I dag har Nores nesten 1000 medlemmer som har tilgang til et bredt utvalg av leverandøravtaler, unike innkjøpsverktøy og erfarne rådgivere. Se pressemeldingen her.

Les mer

Alt begynner med rent vann - Solvatten!

Solvatten og Nores prosjektrapport for samarbeidet i 2017

Les mer

Noresmagasinet 6. utgave

Nå er den 6. utgaven av Noresmagasinet sendt til våre medlemmer og leverandører. Nedenfor kan du også lese om Geir Magnus Svaes maraton mot Årets Kokk, hvorfor elevene ved Norsk Restaurantskole valgte å begynne der, og mye mer.

Les mer

Noresmagasinet

Første utgave av Noresmagasinet utgav vi våren 2013. Siden da har vi utgitt 8 velfylte magasiner til våre medlemmer og leverandører. Her kan du se alle utgavene.

Les mer

Årets beste pinnekjøtt

Mandag 9. oktober arrangerte Nores kåringen av «Årets pinnekjøtt» for 29. året på rad. Rundt 100 fagfolk innen hotell- og restaurantbransjen møttes på Cornelius i Bergen for å teste årets pinnekjøtt. Juryen smakte seg gjennom pinnekjøtt fra fem leverandører i en blindtest, og kåret H. Brakstad Eftf. AS til «Årets pinnekjøtt 2017».

Les mer

Arrangement

20.04.2020

Save the date Noresdagen 2020

Grieghallen