Andebryst med gresskar, syltet løk og sennep

Tommy Eriksson

Högberga Gård, Stockholm

Andebryst

1 Andebryst
Kokt ned stekt andekraft

Stekt rosa

Tilsett nye rotgrønnsaker, litt stjerneanis, grønn pepper, sjalottløkeddik og sukker, la det småkoke med andekraften til det smaker godt, smak til med salt og eddik.​

Ragu

Fersk sylteagurk
Gule sennepsfrø
Gule kantareller
«1-2-3 lag»

Skrell og del den syltede løken i to,

legg opp kantarellene, tilsett syltet løk, sennepsfrø og litt "1-2-3 lag".

Gresskarkrem

1 Butternut-gresskar
Kikertmel
Salt
Tabasco
Sitron
Timian
Hvitløk

Del gresskaret, stek mykt i ovnen med salt, hvitløk og timian

Øs gresskaret ut av skallet og bland til en jevn krem,

smak til med salt og Tabasco

Ta 1/3 av fløten og smak til med hvitløk, sitron og timian.

Visp inn kikertmel til konsistens som churros

Fløteost-stekt gresskar

Stikk gresskaret i 4 cm kuler
Krem

Legg gresskaret i blekk, hell på krem ​​så det akkurat dekker, stek det mykt

Skjær gresskaret i 6 cm tynne skiver, varm opp "1-2-3 lag"

Tommy Eriksson

Högberga Gård, Stockholm
Født
1980 i Ludvika
Bosted
Årstaberg i Stockholm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.